Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Romania - Bucuresti

 

Transport taxi

   Divizia "Transport persoane in regim Taxi" este activitatea secundara ce s-a dezvoltat in anul 2004 in cadrul firmei, fiind cea mai cunoscuta in cadrul societatii.

   Nevoia de a efectua deplasari cu anumiti clienti ai Casei de Discuri, firma a considerat ca pe baza resursele financiare de care dispune sa asigure conditiile necesare efectuarii de curse in regim taxi. Acest fapt presupune un parc auto foarte bine pus la punct, servicii prompte si de cea mai buna calitate si o echipa de profesionisti.

   Incepand cu anul 2005, autoturismele vechi au fost inlocuite treptat cu unele noi, mai performante, care raspund solicitarilor clientilor din punct de vedere al confortului asigurat cat si al rapiditatii serviciilor.
   Parcul auto este format in prezent din autoturisme marca Dacia Logan variantele Ambiance.
   Cum conditiile climaterice s-au schimbat an de an, firma a hotarat ca incepand cu anul 2009 sa inlocuiasca modele actuale ale marci Dacia Logan Ambiance cu aceasi gama de modele dar mai performante: Dacia Logan Loureat, acestea din urma oferind un plus de confort si prin dotarea cu instalatii de climatizare.

   Un aspect considerat foarte important, care diferentiaza companiile de taximetre existente pe piata bucuresteana, este respectarea tarifului perceput pe kilometru si utilizarea aparatului de taxat.  Acest fapt este OBLIGATORIU si nu se accepta nici o abatere de la normele legale. Consideram ca seriozitatea este o componenta de baza a succesului in afaceri.

   Pentru a imbunatati in permanenta gradul de satisfacere a nevoilor clientilor sai, firma pune la dispozitie o adresa de e-mail: fevroniasrl@yahoo.com si un numar de telefon  mobil: 0736.494.578 unde sunt asteaptate sugestiile, sfaturile sau nemultumirile celor care doresc sa beneficieze de servicii mai bune, dar si posibilitatea de a face o rezervare pentru efectuarea unei curse prestabilite la o anumita data.

   In conformitate cu legea privind activitatea de transport persoane in regim taxi, firma a incheiat un contract de colaborare cu un dispecerat radio pentru o mai buna functionare si organizare a activitatii de taximetrie.
   Dispeceratul radio actual folosit de companiei este cel al firmei AUTO COBALCESCU. Reputatia de care se bucura pe piata serviciilor de taximetrie si resursele financiare de care dispune, creeaza posibilitatea de a ramane o firma de top in domeniu.

   Firma pune la dispozitia persoanelor fizice si juridice interesate, spatii de publicitate in interiorul vehiculelor prin:
- postarea de pliante langa aparatul de taxat (15 euro pe luna);
- inscriptionare huse pentru tetiere fata (20 euro pe luna);
- distributie pliante - flyere (20 euro pe luna),
dar si prin inscriptionarea exteriorului vehiculelor pe:
- capota motor (30 euro pe luna);
- portiere (35 euro pe luna);
- portbagaj (35 euro pe luna);
- plafonul autoturismului, prin montarea unei casete luminoase (45 euro pe luna).

 
TRIFOIUL NOROCOS

     Abonament taxi ce include 5 curse platite si a 6 a este GRATIS.

     Conditii pentru a beneficia de cursa a sasea gratis:

- abonamentul este valabil 30 zile de la data efectuarii primei curse;
- abonamentul trebuie sa fie stampilat dupa fiecare cursa efectuata;
- bonul fiscal emis de aparat trebuie pastrat de catre client;
- abonamentul este nenominal;
- cursa a 6 a se va efectua NUMAI pe raza Municipiului Bucuresti in regim normal (fara a participa la: cununii, inmormantari, botezuri, alte tipuri de evenimente asemanatoare);
- cursa a 6 a se va efectua NUMAI in baza celor 5 bonuri fiscale acumulate pe perioada celor 30 de zile;

     Cauze fortuite ce pot prelungii perioada de valabilitate a abonamentului din motive ale prestatorului:
- in situatia de calamitati naturale (cutremur, inundatii, viscol / nameti, regim special cu interdictii de circulatie);
- avari la vehicule si imposibilitatea inlocuirii cu altele;
- lipsa personal (imposibilitatea efectuari curselor datorate solicitarilor foarte mari);
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one